Dierentuin

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze cadeaukaart, Good4fun cadeaukaart voor circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.

Artis


Diergaarde Blijdorp
Tickets voor Diergaarde Blijdorp: Skip the line,
Natuurgetrouwe leefomgevingen in een de mooiste dierentuinen van Europa.

Skip the line, u hoeft niet te wachten!
Bezoek het Oceanium en kom in aanraking met vele bijzondere waterdieren zoals haaien, schildpadden, zeeotters, papegaaiduikers en pinguins
Diergaarde Blijdorp is gericht op natuurbehoud, dus met een bezoek aan deze dierentuin steunt u o.a. olifanten, rode panda s, Indiase neushoorns en ijsberen.

Diergaarde Blijdorp is een van de mooiste dierentuinen met natuurgetrouwe leefomgevingen voor dieren van over de hele wereld. Bewonder rode panda s, tijgers, olifanten, zeeleeuwen, zilverrug-gorilla’s en nog veel meer bijzondere dieren. Een trip door deze op conservatie gerichte dierentuin voelt als een heuse expeditie – en daarvoor hoeft u Rotterdam niet eens te verlaten!
Van de vlinders in Amazonica tot de ijsberen in de IJsgrot, u zult versteld staan van de bijzondere ontmoetingen die hier plaatsvinden. U kunt zelfs de onderwaterwereld ontdekken in het Oceanium waar de haaien, schildpadden en andere waterdieren in groten getale om u heen zwemmen.
De vrolijke gorillafamilie woont op het Afrikaanse Gorilla-eiland en de Savanne is de plek waar u oog in oog met giraffen komt te staan. En dat is nog lang niet alles, er valt nog zo veel meer te ontdekken. Deze uitgestrekte dierentuin zit vol dierlijke geheimen en verrassingen, dus verzamel uw familie en maak er een gezellige dag van!
Diergaarde Blijdorp steunt ook meerdere (internationale) natuurbehoudprojecten, en het staat in de top 10 dierentuinen wereldwijd op het gebied van fokprogramma’s voor bedreigde diersoorten.

Diergaarde Blijdorp

Dolfinarium

SEA LIFE Scheveningen
Sealife Scheveningen
Ontdek de verrassende onderwaterwereld in SEA LIFE Scheveningen. Tijdens een wandeling langs ruim 45 aquaria ontmoet je bekende vissen als de kabeljauw en de kreeft, maar ook roggen en zeesterren!

In Amazonia waan je jezelf in het tropisch regenwoud en zie je de bewoners van de rivier de Amazone waaronder de gevaarlijke piranha’s. In de onderwatertunnel “Typisch Tropisch” ervaar je hoe het is een duik te nemen in de tropische zeeën. Omringd door 180.000 liter water zie je een zeeschildpad, zwartpuntrifhaaien en prachtige koralen! In Sea Life Scheveningen wonen 2 Aziatische kleinklauwotters: Max en Skittle. Mannetje Max en vrouwtje Skittle worden 2 keer per dag gevoerd en getraind.

Pinguïns in Sea Life Scheveningen
Met 10 humboldt pinguïns heeft Sea Life Scheveningen sinds afgelopen jaar ook nieuwe bewoners. De pinguïns zijn zorgvuldig geselecteerd uit andere kolonies van andere dierentuinen en Sea Life centres. Er zijn 2 koppeltjes ( Locke & Kiki en Jip & Janneke) en twee broertjes (Alfred & Luna). De pinguïns zullen 2x per dag onder belangstelling van het publiek gevoerd worden.

Nieu”Schildpad Crèche”
Leer bij SEA LIFE meer over zoetwaterschildpadden en hun spannende familieleden. Schildpadden leven al meer dan 200 miljoen jaar op deze aarde! Bewonder het uiterlijk en de unieke manier van leven van deze gepantserde dieren. Leer meer over de bescherming van deze dieren en hoe u kunt helpen.

Sea Life Scheveningen is bijna geheel overdekt dus ook bij slecht weer een ideaal uitje. Een bezoek aan Sea Life Scheveningen duurt ongeveer 1,5 uur.
Sealife Scheveningen

 

De leukste dierentuinen en pretparken vind je op Tripper.nl

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze cadeaukaart, Good4fun cadeaukaart voor circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.