Een dagje weg met korting of een gratis dagje weg vind je hier. Leukstetickets.nl is een webshop die dagdagelijks op zoek gaat naar tal van aanbiedingen en producten binnen de sector van de vrije tijd. Dat mag je gerust vrij breed opvatten. Op de webshop vind je alles van een dagticket voor de dierentuin tot kunst. Dat is dan ook de reden dat Leukstetickets.nl constant op zoek is naar nieuwe partners om mee samen te werken en aanbiedingen mee uit te werken. De webshop is een onderdeel van het grotere concern DPG Media en dat is dan ook het team dat bijvoorbeeld de klantenservice zal beantwoorden. Concreet kan je voor bijvoorbeeld tickets deze ofwel rechtstreeks bestellen bij Leukstetickets.nl of kan je worden omgeleid naar de website van de partner zelf. Leukstetickets.nl

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze cadeaukaart, Good4fun cadeaukaart voor circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.

Een leuk gratis dagje weg vind je hier.
Meestal moet je diep in de buidel tasten als je een dagje uit gaat.
Echter is dit niet overal zo. Want op veel plekken in Nederland heb je gratis een heel leuk dagje weg. En zo blijft er geld over voor een ijsje, ook fijn! Een overzicht voor een gratis dagje weg vind je hier.

1. FutureLand
Bij informatiecentrum FutureLand kom je alles te weten over Maasvlakte 2!
Het ontstaan wordt uitgelegd, maar er is ook van alles te doen. Zo kun je een rondrit met de FutureLand Express maken om de containerterminal te zien, containers op een schip laden, een rondvaart maken met de FutureLand Ferry en nog veel meer.
Leuk, leerzaam en gratis voor jong en oud!
Meer informatie

2. De Paardenkamp
De Paardenkamp in Soest is dé plek voor paardenliefhebbers. Daar lopen op drie boerderijen ongeveer 120 paarden vanaf twintig jaar oud rond. Deze worden goed verzorgd. Boerderij Het Gagelgat is onderdeel van het kamp en werd in 2013 verkozen tot boerderij van het jaar. Naast het bekijken van paarden kun je daar ook een kijkje nemen in de expositieruimte, een moestuin en een winkeltje met streekproducten.
Met de interactieve tentoonstelling beleef je de boerengeschiedenis.
Meer informatie

3. Kaas- en klompenboerderij Simonehoeve
Bij de Simonhoeve leer je alles over kaas en klompen. Neem een kijkje en zie hoe kaas wordt gemaakt en hoe de klompen worden gesneden. De rondleiding inclusief uitleg en het proeven van kaas, vruchtenwijn en koekjes is helemaal gratis! Natuurlijk zijn de producten ook te koop.
Meer informatie

4. Speeltuin Roeffen Mart
Deze speeltuin in de natuur heeft meer dan 40 mooie en veilige speeltoestellen. Deze grenst aan een bosgebied. Het gezin van Mart en Maria Roeffen had een huis met een groot lap grond. Hierop plaatste vader en opa Mart speeltoestellen en er liep vee rond. Dit was het begin van deze speeltuin. De Mart Roeffen stichting werd in 1974 opgericht. De toiletten, parkeerplaatsen en toegang zijn gratis. En dat allemaal dankzij vele vrijwilligers!
Meer informatie

5. Theepottenmuseum
In Limburg staan in één pand heel veel theepotten bij elkaar. De ruim 1650 exemplaren, die in alle soorten en maten aanwezig zijn, maken een bezoek aan het Theepottenmuseum indrukwekkend. De collectie is bijzonder bond: potten van dieren tot muziekinstrumenten en engeltjes. Je kijkt je ogen uit!
Meer informatie

6. Het Klimduin en de Schoorlse Duinen
Fietsen, wandelen, een terrasje pakken.. het kan allemaal in Schoorl. Op het Klimduin, een 51 meter hoge zandberg, kan jong en oud zich prima vermaken. Met sneeuw is dit de ideale plek om te sleeën! In de Schoorlse Duinen kan prachtig gewandeld en gefietst worden. Kortom: genoeg mogelijkheden voor een leuk dagje uit.
Meer informatie

7. Houtzaagmolen de Ster
Houtzaagmolen de Ster zaagt iedere zaterdag bomen (afhankelijk van de wind).
Op deze dag kun je de molen komen bekijken en het is mogelijk om een gratis rondleiding krijgen. In de buurt zijn ook een speeltuintje en een kinderboerderij aanwezig.
Meer informatie

8. De Beeldentuin
Kom vele beelden bekijken in de Beeldentuin in Garderen! Leuk om eens te zien en handig voor inspiratie. Sommige beelden zijn te koop. Binnen, in het nostalgische Showroomdorp, vind je de leukste woondecoraties van diverse merken. In de Lunchroom kun je lekker wat drinken of lunchen. Dit uitje is goed te combineren met het Zandsculpturenfestival (let op: niet het hele jaar door).
Meer informatie

9. Belevenissenbos
Kinderen kunnen hun gang gaan in het Belevenissenbos in Lelystad. Het is een uitdagend speelbos waar gestruind, geklauterd en gepoedeld kan worden. Het terrein is 40 hectare groot en bevat meer dan honderd avontuurlijke hindernissen.
Een groots avontuur in de natuur!
Meer informatie

10. Monumentendorp Orvelte
Ga in het dorpje Orvelte een dagje terug in de tijd! Het monumentale dorp bestaat uit historische panden en ambachtelijke bedrijvigheid. Je kunt er bijvoorbeeld de glasblazerij bezoeken, maar er ook wat eten of drinken bij één van de horecagelegenheden. Een ritje met de paardentram geeft je een goed beeld van het dorp. Je kunt er heel de week terecht.
Meer informatie

I amsterdam City Card
Krijg gratis entree tot de belangrijkste Amsterdamse musea & attracties, ontdek Amsterdam vanaf het water met een gratis rondvaart en maak onbeperkt gebruik van het OV in Amsterdam (bus, tram & metro).

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze cadeaukaart, Good4fun cadeaukaart voor circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.