Boottocht / Rondvaart

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.
Sloepen in Sneek
Afbeeldingsresultaat voor sloepen in sneek naturegift
De ideale manier om de omgeving van het watersporthart van Friesland te verkennen. Met deze elektrische stille sloep kun je overal komen waar grotere boten niet kunnen komen, door de kleine sloten dwars door de weilanden, over de meren, etc. Daarnaast is varen met deze stille boten ook nog eens heerlijk ontspannen. Er zijn verschillende routes mogelijk, dus vervelen is geen optie! Leuk om er met z’n tweeën op uit te gaan of met het hele gezin. Er passen maximaal 6 personen in een sloep. Prachtige combinatie van ontspannen en verkennen, dus stekker eruit en varen!

Waar: Sneek (Friesland).

Duur: 4 uur.

Bijzonderheden: Je kan met maximaal 6 personen in een sloep varen.

Inclusief: Waterkaart en zwemvesten voor de kinderen.

Niet vergeten: Passende kleding.
Sloepen in Sneek

Is het een bus of rondvaart boot? Een rondvaart door de Amsterdamse grachten.
Floating Dutchman

Floating Dutchman
De opmerkelijkste sightseeing tour van de wereld!
Is het een boot? Is het een bus? Neeee, het is de Floating Dutchman! Spring in deze geweldige bus langs de Amsterdamse highlights en combineer het met een spannende tour door de Amsterdamse grachten. De Floating Dutchman is een een ultra-modern amfibievoertuig die het mogelijk maakt om Amsterdam per bus en boot te verkennen zonder het voertuig te verlaten. Het is zonder enige twijfel de origineelste en spectaculairste manier om Amsterdam te leren kennen!

De excursie vertrekt vanaf Amsterdam Centraal Station, waar de bus u via het oude stadscentrum zal leiden naar de ‘Splash Zone’ bij het Oosterdok. Bij de ‘Splash Zone’ zal de Amfibibus het water inrijden en vanaf dit moment vaart het voertuig door de grachten. Highlights die u ziet zijn NEMO, het Scheepsvaartmuseum, de Amstel, de Magere Brug en de Hermitage. De Floating Dutchman brengt u ook naar de Craft & History Experience waar  traditionele Nederlandse ambachten worden gedemonstreerd. U kunt hier genieten van de Nederlandse lekkernij ‘poffertjes’ of in een tijdmachine stappen om de geschiedenis van Nederland en Amsterdam te herbeleven.

Een live gids is beschikbaar in twee talen: Nederlands en Engels.

 

Let op: de Floating Dutchman is niet rolstoel toegankelijk.
Is het een bus of rondvaart boot? Een rondvaart door de Amsterdamse grachten.

Rondvaart door de Amsterdamse grachten
Rondvaart 1 uur. Rondvaart over de Amsterdamse grachten.

Rondvaart over de Amsterdamse grachten
Beleef een stukje werelderfgoed vanaf het water! Boek online en bespaar €2,-.

Op één van de rondvaartboten kunt u genieten van de fantastische Amsterdamse grachten, een uniek stukje werelderfgoed geregistreerd op de UNESCO werelderfgoedlijst sinds 2010. In een luxe rondvaartboot, wordt u meegenomen langs imposante grachtenhuizen met klok, tuit-en halsgevels, de Zevenbogenbruggengracht, de ‘Magere Brug’ over de Amstel, het VOC-schip en de haven. Boek nu online en bespaar €3,-

Audiogids is beschikbaar in 18 talen.

Vertrektijden: Elke 15-20 minuten Eerste vertrek: 09:00 uur Laatste vertrek: 22:00 uur

Totale duur: 1 uur

Vertreklocatie: Centraal Station Prins Hendrikkade 25, westzijde van het Centraal Station van de steiger dicht bij de taxistandplaats

Geen reserveringen nodig. Toon uw ticket bij de Lovers-desk.

Uw ticket is het hele jaar geldig! Indien u met 4 mensen bent, ontvangt u het 4e ticket gratis. Selecteer hiervoor ons ‘Special Group Offer’.
Rondvaart door de Amsterdamse grachten

10% korting op een leuke rondvaart door Amsterdam!
Ervaar Amsterdam vanuit een uniek perspectief, namelijk vanaf de grachten.
Sta versteld van de schoonheid van de Amsterdamse grachten terwijl onze comfortabele rondvaart boot langs alle highlights van de stad vaart.

Museum rondvaart
Hop On – Hop Off Citysightseeing.

Hop On - Hop Off Citysightseeing
Unieke stadstour door de grachten van Amsterdam.
De hop on – hop off Citysightseeing is de perfecte manier om alle highlights van Amstedam te ontdekken. Met de volledige 7 stops brengt u een bezoek aan beroemde bezienswaardigheden, zoals het Anne Frank Huis, het Van Gogh Museum en de Heineken Experience. Wat deze tour zo uniek maakt is dat u uw eigen tour kunt creëren! Het is mogelijk om op- en af te stappen waar en wanneer u maar wilt. Na deze unieke tour kunt u weer aan boord stappen en op een plezierige en ontspannen manier terugvaren naar het Centraal Station.
De Hop On – Hop Off Citysightseeing stopt bij het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, de Heineken Experience en de belangrijkste bezienswaardigheden van het oude Amsterdam, zoals de oude haven, de Magere Brug en de Jordaan.De Citysightseeing vertrekt dagelijks iedere 25 minuten vanaf het Centraal Station.Cruise informatie
Audio service: GPS gids beschikbaar in 16 talen.Vertrek
De boot vertrekt vanaf het Centraal Station.A.U.B. print uw boardingkaart van te voren en laat deze bij vertrek zien!

Vertrektijden

Dagelijks vertrekken frequent 10:00-17:15
Duur: 24 uur of 48 uurReserveren is niet nodig. Laat uw ticket zien bij de desk van Lovers. Tickets zijn het gehele jaar geldig!
Museum rondvaart

Avond cruise te Amsterdam
Avondcruise.
Avondcruise
Met één van de rondvaartboten kunt u genieten van de fantastische Amsterdamse grachten, een uniek stukje werelderfgoed geregistreerd op de UNESCO werelderfgoedlijst sinds 2010. In een luxe cruise boot, wordt u meegenomen langs prachtige imposante grachtenhuizen met klok, tuit-en halsgevels, de Zevenbogenbruggengracht, de ‘Magere Brug’ over de Amstel, het VOC-schip en de haven. Dit alles in het centrum van Amsterdam die wordt verlicht door de elegante straatverlichting van de kade.
Boek uw tickets online en vermijdt de lange wachtrij!
Gids Service: Commentaar beschikbaar in het Engels en Nederlands.
Vertrektijden:
Dagelijks om 19:00, 19:30, 20:00, 20:30, 21:00, 21:30 uur
Totale Duur: 1 uur
Avond cruise te Amsterdam


Rondvaart met brunch
Geef een ontspannen rondvaart cadeau!
Ken je iemand die van rondvaarten op het water houdt of vind je dit zelf helemaal geweldig? Dan vind je in ons brede assortiment zeker een passende rondvaart!
Tijdens deze rondvaart kun je gaan genieten van een heerlijke luxe brunch! De boot vertrekt om 11:30 uur vanuit Drimmelen en zal hier 2 uur later weer aankomen.
Rondvaart met luxe brunch
De luxe brunch bestaat onder andere uit:
Groentesoep, verschillende broodsoorten, gesorteerde broodjes, croissants, luxe koffiebroodjes, 4 soorten vleesbeleg, kaasplateau van 4 soorten kaas, mozzarella/tomaat, rundvleessalade, visassorti, kip/kerrie-, zalm- en eiersalade, diverse zoetwaren, fruitsalade, yoghurt en pudding. Wat betreft de warme etenswaren: roerei met spek, gehaktballetjes in jus en kipsaté in pindasaus. Koffie, thee, melk, appelsap en jus d’orange kun je onbeperkt nuttigen.
Rondvaart met brunch
Fierljeppen
Fierljeppen
Fierljeppen. Een nat pak halen voor je lol is een sportieve uitdaging voor iedere kwajongen of -meisje. Slootjespringen met risico, de aanloop nemen met kloppend hart, de sprong wagen en de overkant halen of niet? In Friesland is het slootspringen met stok een nationale sport en een serieuze bezigheid. In Grijpskerk kun je de sport beoefenen en onder de knie krijgen. Als opwarmer krijg je een instructiefilm te zien over de kunst van het fierljeppen. Daarna wordt er eerst droog geoefend met de stok in de zandbak en over een waterbreedte van twee meter. Dat haalt iedereen. Het echte springen gaat over vijf meter water en daarna een elf meter brede sloot. Voor de natte pakken is er een warme douche. Een middag springen is populair, het wordt beoefend door ME-ers uit Groningen maar ook voorbijkomende Japanners, en misschien door jou!
Waar: Grijpskerk (Groningen)
Wanneer: Mei t/m augustus. Na reservering ontvang je de contactgegevens per mail en kun je met de organisator een datum af spreken.
Duur: 2 – 3 uur
Bijzonderheden: Kunnen zwemmen is een must.
Niet vergeten:
Droge kleren en handdoeken
Sportieve kleren en schoenen
Goede conditie
Fierljeppen

Sloep varen Zeeland
Sloepvaren inclusief high tea cadeau!
Ken je iemand die ervan houdt om lekker te ontspannen op het water, of vind je dit zelf heerlijk? Dan vind je in ons brede assortiment zeker een passende belevenis!Sloepvaren en High-tea
Tijdens deze belevenis sloepvaren voor 2 personen ga je 7 uur lang genieten op het Zeeuwse water. Jullie starten in Middelburg en gaan varen over het prachtige eeuwenoude Kanaal door Walcheren om vervolgens door de sluizen van Veere te varen naar het langgerekte Veerse Meer met zijn aantrekkelijke oevers en vele mooie eilandjes. In Veere, aan de rand van het Veerse Meer, gaan jullie genieten van een heerlijke high tea. De high tea zal plaatsvinden in een historisch restaurant met een fascinerend uitzicht over het water. Na de high tea gaat de route verder en kunnen jullie het Veerse Meer gaan ontdekken. Uiteindelijk zullen jullie weer terugkeren in Middelburg, waar jullie van de schitterende Zeeuwse hoofdstad kunnen genieten.
Duur: 7 uur
Aantal personen: 2
Waar: Middelburg
Sloep varen Zeeland

Facebook Like ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.