Boottocht / Rondvaart

FacebookLike ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.
Tips over dagjes weg.
Tips over make up en lifestyle.

Twijfel je? Er zijn ook leuke keuze kadobonnen:
Bekijk hier de mogelijkheden!

 

Is het een bus of rondvaart boot? Een rondvaart door de Amsterdamse grachten.
Floating Dutchman

Floating Dutchman
De opmerkelijkste sightseeing tour van de wereld!
Is het een boot? Is het een bus? Neeee, het is de Floating Dutchman! Spring in deze geweldige bus langs de Amsterdamse highlights en combineer het met een spannende tour door de Amsterdamse grachten. De Floating Dutchman is een een ultra-modern amfibievoertuig die het mogelijk maakt om Amsterdam per bus en boot te verkennen zonder het voertuig te verlaten. Het is zonder enige twijfel de origineelste en spectaculairste manier om Amsterdam te leren kennen!

De excursie vertrekt vanaf Amsterdam Centraal Station, waar de bus u via het oude stadscentrum zal leiden naar de ‘Splash Zone’ bij het Oosterdok. Bij de ‘Splash Zone’ zal de Amfibibus het water inrijden en vanaf dit moment vaart het voertuig door de grachten. Highlights die u ziet zijn NEMO, het Scheepsvaartmuseum, de Amstel, de Magere Brug en de Hermitage. De Floating Dutchman brengt u ook naar de Craft & History Experience waar  traditionele Nederlandse ambachten worden gedemonstreerd. U kunt hier genieten van de Nederlandse lekkernij ‘poffertjes’ of in een tijdmachine stappen om de geschiedenis van Nederland en Amsterdam te herbeleven.

Een live gids is beschikbaar in twee talen: Nederlands en Engels.

Let op: de Floating Dutchman is niet rolstoel toegankelijk.
Is het een bus of rondvaart boot? Een rondvaart door de Amsterdamse grachten.

Rondvaart door de Amsterdamse grachten
Rondvaart 1 uur. Rondvaart over de Amsterdamse grachten.

Op één van de rondvaartboten kunt u genieten van de fantastische Amsterdamse grachten, een uniek stukje werelderfgoed geregistreerd op de UNESCO werelderfgoedlijst sinds 2010. In een luxe rondvaartboot, wordt u meegenomen langs imposante grachtenhuizen met klok, tuit-en halsgevels, de Zevenbogenbruggengracht, de ‘Magere Brug’ over de Amstel, het VOC-schip en de haven. Boek nu online en bespaar €3,-

Audiogids is beschikbaar in 18 talen.

Vertrektijden: Elke 15-20 minuten Eerste vertrek: 09:00 uur Laatste vertrek: 22:00 uur

Totale duur: 1 uur

Vertreklocatie: Centraal Station Prins Hendrikkade 25, westzijde van het Centraal Station van de steiger dicht bij de taxistandplaats

Geen reserveringen nodig. Toon uw ticket bij de Lovers-desk.

Uw ticket is het hele jaar geldig! Indien u met 4 mensen bent, ontvangt u het 4e ticket gratis. Selecteer hiervoor ons ‘Special Group Offer’.
Rondvaart door de Amsterdamse grachten

10% korting op een leuke rondvaart door Amsterdam!
Ervaar Amsterdam vanuit een uniek perspectief, namelijk vanaf de grachten.
Sta versteld van de schoonheid van de Amsterdamse grachten terwijl onze comfortabele rondvaart boot langs alle highlights van de stad vaart.

Museum rondvaart
Hop On – Hop Off Citysightseeing.

Hop On - Hop Off Citysightseeing
Unieke stadstour door de grachten van Amsterdam.
De hop on – hop off Citysightseeing is de perfecte manier om alle highlights van Amstedam te ontdekken. Met de volledige 7 stops brengt u een bezoek aan beroemde bezienswaardigheden, zoals het Anne Frank Huis, het Van Gogh Museum en de Heineken Experience. Wat deze tour zo uniek maakt is dat u uw eigen tour kunt creëren! Het is mogelijk om op- en af te stappen waar en wanneer u maar wilt. Na deze unieke tour kunt u weer aan boord stappen en op een plezierige en ontspannen manier terugvaren naar het Centraal Station.
De Hop On – Hop Off Citysightseeing stopt bij het Anne Frank Huis, het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, de Heineken Experience en de belangrijkste bezienswaardigheden van het oude Amsterdam, zoals de oude haven, de Magere Brug en de Jordaan.De Citysightseeing vertrekt dagelijks iedere 25 minuten vanaf het Centraal Station.Cruise informatie
Audio service: GPS gids beschikbaar in 16 talen.Vertrek
De boot vertrekt vanaf het Centraal Station.A.U.B. print uw boardingkaart van te voren en laat deze bij vertrek zien!

Vertrektijden

Dagelijks vertrekken frequent 10:00-17:15
Duur: 24 uur of 48 uurReserveren is niet nodig. Laat uw ticket zien bij de desk van Lovers. Tickets zijn het gehele jaar geldig!
Museum rondvaart

Avond cruise te Amsterdam
Avondcruise.
Avondcruise
Met één van de rondvaartboten kunt u genieten van de fantastische Amsterdamse grachten, een uniek stukje werelderfgoed geregistreerd op de UNESCO werelderfgoedlijst sinds 2010. In een luxe cruise boot, wordt u meegenomen langs prachtige imposante grachtenhuizen met klok, tuit-en halsgevels, de Zevenbogenbruggengracht, de ‘Magere Brug’ over de Amstel, het VOC-schip en de haven. Dit alles in het centrum van Amsterdam die wordt verlicht door de elegante straatverlichting van de kade.
Boek uw tickets online en vermijdt de lange wachtrij!
Gids Service: Commentaar beschikbaar in het Engels en Nederlands.
Vertrektijden:
Dagelijks om 19:00, 19:30, 20:00, 20:30, 21:00, 21:30 uur
Totale Duur: 1 uur
Avond cruise te Amsterdam


Rondvaart met brunch
Geef een ontspannen rondvaart cadeau!
Ken je iemand die van rondvaarten op het water houdt of vind je dit zelf helemaal geweldig? Dan vind je in ons brede assortiment zeker een passende rondvaart!
Tijdens deze rondvaart kun je gaan genieten van een heerlijke luxe brunch! De boot vertrekt om 11:30 uur vanuit Drimmelen en zal hier 2 uur later weer aankomen.
Rondvaart met luxe brunch
De luxe brunch bestaat onder andere uit:
Groentesoep, verschillende broodsoorten, gesorteerde broodjes, croissants, luxe koffiebroodjes, 4 soorten vleesbeleg, kaasplateau van 4 soorten kaas, mozzarella/tomaat, rundvleessalade, visassorti, kip/kerrie-, zalm- en eiersalade, diverse zoetwaren, fruitsalade, yoghurt en pudding. Wat betreft de warme etenswaren: roerei met spek, gehaktballetjes in jus en kipsaté in pindasaus. Koffie, thee, melk, appelsap en jus d’orange kun je onbeperkt nuttigen.
Rondvaart met brunch

Sloep varen Zeeland
Sloepvaren inclusief high tea cadeau!
Ken je iemand die ervan houdt om lekker te ontspannen op het water, of vind je dit zelf heerlijk? Dan vind je in ons brede assortiment zeker een passende belevenis!Sloepvaren en High-tea
Tijdens deze belevenis sloepvaren voor 2 personen ga je 7 uur lang genieten op het Zeeuwse water. Jullie starten in Middelburg en gaan varen over het prachtige eeuwenoude Kanaal door Walcheren om vervolgens door de sluizen van Veere te varen naar het langgerekte Veerse Meer met zijn aantrekkelijke oevers en vele mooie eilandjes. In Veere, aan de rand van het Veerse Meer, gaan jullie genieten van een heerlijke high tea. De high tea zal plaatsvinden in een historisch restaurant met een fascinerend uitzicht over het water. Na de high tea gaat de route verder en kunnen jullie het Veerse Meer gaan ontdekken. Uiteindelijk zullen jullie weer terugkeren in Middelburg, waar jullie van de schitterende Zeeuwse hoofdstad kunnen genieten.
Duur: 7 uur
Aantal personen: 2
Waar: Middelburg
Sloep varen Zeeland

Twijfel je? Er zijn ook leuke keuze kadobonnen:
Bekijk hier de mogelijkheden!

 

FacebookLike ons en maak kans op een keuze kadobon, kies je eigen dagje weg.
Tips over dagjes weg.
Tips over make up en lifestyle.