Fietstocht

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze cadeaukaart, Good4fun cadeaukaart voor circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.

Combineer een Dagje Fietsen met Culinair genieten. Fiets uw weg langs de mooiste routes van NL en geniet van de heerlijkste gerechten.
Happen en Trappen: de lekkerste fietstochten van Nederland. Een dag lang fietsen door een prachtige omgeving en heerlijk eten bij diverse restaurants.

Fietsen in Giethoorn
Peddelen kun je in Giethoorn ook op het land. Wat dacht je van een dagje fietsen door Giethoorn en omgeving met al haar natuurschoon?

Smalle grachtjes, bruggetjes, pittoreske boerderijtjes en tuinen aan het water bepalen het gezichtsbeeld van Giethoorn. Verrassend zijn de vele fietspaden door het voormalige veengebied. Veel doorkijkjes op het water, het riet en opvliegende vogels. De bruggetjes vragen wat extra trapkracht. Ontspannen een dagje met de fiets er op uit. Inclusief mooie fietsroute!

Waar: Giethoorn (Overijssel).

Wanneer: April t/m oktober. Reserveren dagelijks mogelijk. ’s Winters in overleg met de organisator ook enkele weekenden mogelijk.

Duur: Hele dag (8 uur).

Aantal personen: 2

Bijzonderheden:

Inclusief:
2 huurfietsen voor een dag
Mooie fietsroute door de natuur
Fietsen in Giethoorn

Reserveer hier uw fietstocht door Amsterdam.
Stadstour per Fiets.

Amsterdam is dé fietsstad bij uitstek!

Met de fiets komt u op plaatsen die ontoegankelijk blijven voor anderen. Ticketbar biedt u een veilig begeleide fietstocht die u een fascinerend beeld geeft van de rijke geschiedenis van de stad. Tijdens deze tour passeert u alle interessante plekken, zoals de haven, de Jordaan, het Anne Frank huis, het Rijksmuseum, het Vondelpark, de “Magere Brug”, het Rembrandt huis en natuurlijk de rosse buurt.

U komt op onontdekte plaatsen in Amsterdam met zijn idyllische kleine grachten,rustig verscholen binnenplaatsen en unieke uitzichten. Onze ervaren gidsen wijzen u de weg en vertellen het boeiende verhaal van de geschiedenis en de evolutie van Amsterdam door de jaren heen.

Vertrektijd: 13:30 uur (2uur)

Vertrekpunt: Yellow Bike, Nieuwezijds Kolk 29 (dichtbij Centraal Station.)
Fietstocht door Amsterdam

Countryside bike toer Amsterdam
Countryside Bike Tour

Maak een fietstocht door de pittoreske en groenere kant van Amsterdam met de Yellow Bike Countryside Tour. We beginnen op onze locatie bij de Nieuwezijds Kolk waarvandaan onze gidsen u met de pont over het IJ naar het Noordelijke deel van de stad brengen. De tour neemt u mee vanuit het stedelijke gedeelte naar het platteland. Onderweg fietsen we door de parken en typisch Nederlandse dorpen. Vervolgens fietsen we door het Waterland om de beroemde Nederlandse polder en haar boerderijen te verkennen voor we teruggaan naar de pont.
Inclusief:
• Ervaren (Engels sprekende) gids
• Fiets
Let op:
Duur van de tour: 4 uur, inclusief lunchpauze (lunch is niet inclusief) van ongeveer 45 minuten. De fietstocht is ongeveer 25 kilometer.

Fietstochten door Antwerpen
Fietstochten in Antwerpen:
Fiets samen met een Nederlandstalige gids langs de highlights
  • Tours in Antwerpen
  • Ontdek de stad met Nederlandse gids
  • Zie de highlights in 2 uur
  • Centraal startpunt

De fiets is in Antwerpen het ultieme vervoersmiddel om je te verplaatsen over korte afstanden. Dit kan op eigen houtje, maar leuker is natuurlijk met een fietstour! Als fietser heb je geen last van het feit dat je geen parkeerplek kunt vinden of van de lange files.

Tours in Antwerpen: doen!

  • Highlights Fietstour
  • Privé Fietstocht
  • De bier Fietstour
  • Fietstour + fietsverhuur

De stad organiseert jaarlijks een fietsdag voor werknemers om er voor te zorgen dat de Antwerpenaars hun auto wat vaker laten staan. Naast de fietsdag investeert de gemeente steeds meer en meer in de aanleg van nieuwe fietspaden en fietsenstallingen. Ook het nieuwe Antwerpse Mobiliteitsplan geeft fietsers een duwtje in de rug door gratis stadsplattegronden met fietsroutes te verstrekken. Zo wordt fietsen in Antwerpen steeds populairder en aantrekkelijker.

Begeleiding van Nederlandse gids:

De lokale Nederlandstalige gids neemt je mee naar de belangrijke plekken van Antwerpen die je een keer gezien moet hebben. Daarnaast fiets je onderweg ook door de straatjes waar je normaal gesproken niet snel komt. De belangrijke bezienswaardigheden waar je met de fietstour langs komt zijn onder andere het Antwerpse centrum, het Steen, de kathedraal en het MAS. We verkennen het historische hart van de stad en fietsen door de bruisende oude havenwijk aan het Eilandje.

Boek een van DE tours in Antwerpen online

Graag zekerheid over beschikbaarheid van de fietstour? Boek dan nu een van onze tours in Antwerpen zonder reserveringskosten. Selecteer een van onze tours en bekijk de beschikbaarheid in het boekingsmenu.
Fietstochten door Antwerpen

Winter bike specials

Internet-bikes
Dé online fietsenwinkel van Nederland met een uniek assortiment fietsen, fietsonderdelen & accessoires. Neem snel een kijkje!

Alles over fietsen
Fiets, de race- en MTB website met fietsforum. Fietsnieuws, wielernieuws, mountainbikenieuws, fietstesten, webtesten, fietstochten, video’s en het magazine.

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze cadeaukaart, Good4fun cadeaukaart voor circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.