Dagje weg cadeau

Twijfel je? Er is ook een leuke keuze cadeaukaart, Good4fun cadeaukaart voor circuit rijden, parfum, apart uitgaan en eten, unieke overnachtingen, sieraden, fashion en alle fun die er is.
De digitale Good4fun giftcard. Heel simpel, veilig en origineel.
Lekker makkelijk, kies zelf het bedrag tussen de 05 en 150 euro.
Een leuk cadeau voor ieder dagje weg.

 

Op zoek naar een leuk dagje weg? Wij hebben ze voor je op een rij gezet. En leuk om cadeau te geven. Of je nu toch al van plan was om een uitstapje te maken, of op zoek bent naar een cadeau voor iemand die alles al heeft. Een dagje weg als cadeau valt gegarandeerd in de smaak.

Samen een dagje weg kan een uitdaging zijn. Zo kan de één liever luieren en voor de ander is het perfecte dagje weg lekker actief zijn. Wij hebben hier een mooie mix in gevonden. Een dagje weg waarbij jullie beide een beetje water bij de wijn doen maar… het stiekem toch ook wel heel gaaf vinden. Want wie wil er nu niet zelf een vliegtuig besturen?!

Een romantisch dagje weg!
Ook wanneer je even heerlijk romantisch wilt doen, kun je er een dagje uit van maken. Ga samen picknicken en kruip vervolgens lekker tegen elkaar aan om te genieten van een mooie zonsondergang. Of beleef de ultieme romantiek: ga spontaan een dagje naar Parijs, de stad van de liefde! Iets dichter bij huis kun je ook enorm genieten van romantiek, want in Giethoorn, het Venetië van Nederland, kun je gaan fluistervaren! Trek er samen op uit met een fluisterbootje en geniet van elkaar én de mooie omgeving.

Avontuurlijk dagje weg!
Ben je wat avontuurlijker aangelegd? Tegenwoordig kun je de meest spectaculaire activiteiten beleven, die trouwens ook zeker op onze site te vinden zijn. Van Paragliden tot een dagje Racen op een circuit. Laat die adrenaline maar stromen! Wil je iemand verrassen met een dagje weg waar hij of zij volgend jaar nog kippenvel van krijgt als ze eraan terug denken? Laat ze zelf gaan vliegen.

Bekijk hier een overzicht voor je dagje weg.